logo_caption

Om oss

Företaget

Hos oss på Kakleriet finner du mer än bara vanligt kakel. Vi har under åren samlat på oss ett ovanligt stort sortiment av kakel med kvalitet i materialen. Hos oss kan du verkligen hitta något unikt, något som sticker ut. Du har i alla fall den möjligheten. Självfallet har vi också det senaste och mest moderna kaklet på marknaden just nu.
 

Om du är i renoveringstankar, ta kontakt med oss redan idag så ger vi dig kostnadsfri rådgivning. Du behöver kanske tips på hur du kan lösa kakelfrågan hemma hos dig och hjälp att rita upp ditt drömhem. Med hjälp av vår expertis ska vi se till att dina önskningar går i uppfyllelse. Vare sig du vill ha hjälp av oss eller vill göra arbetet själv, så ställer vi upp med tips och råd. Våga fråga!
 

För oss är service det absolut viktigaste! Att se våra kunder bli nöjda med sina badrum eller kök ger oss en väldig tillfredsställelse, och mer energi att göra nästa jobb ännu bättre! Vårt kundfokus har under åren gett oss många nya kunder och ett väldigt gott rykte. Dig som nöjd kund är vår absolut bästa marknadsföring.

Hej, Jag fick reda på att abonemanget går ut nu. Hur går jag till väga då det det inte är jag som ska stå på abonemanget längre då det är en ny ägare till vår verksamhet?